Gazzetta.gr : Πρωτομαγιά με τρέξιμο στη Σίφνο!

Η πανέμορφη και φιλόξενη Σίφνος διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου και προσκαλεί τους δρομείς σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με… κυκλαδίτικο αέρα!

ην παρθενική της εμφάνιση στους αγώνες δρόμου κάνει «η Ωραία των Κυκλάδων» και ο Δήμος Σίφνου έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσει το στοίχημα της άρτιας διοργάνωσης με άξιο συμπαραστάτη το Sifnos House που είναι και οι διοργανωτές του «Sifnos Run».

Μαζί τους Σύλλογοι, Φορείς και Σχολεία του νησιού είναι έτοιμοι να υποδεχτούν για ένα καταπληκτικό τριήμερο, όχι μόνο τους δρομείς, αλλά τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Μια αξέχαστη ανοιξιάτικη απόδραση, που σίγουρα θα σας μετατρέψει σε λάτρεις της Σίφνου που συνδυάζεται θαυμάσια με την δρομική δραστηριότητα.

Το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», η πατρίδα του Τσελεμεντέ και της κεραμικής τέχνης, φημισμένο για την καθαριότητα, την αρχιτεκτονική και τα μονοπάτια του, σας προ(σ)καλεί να συμμετάσχετε σε μια εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή, στην οποία εναλλάσσονται το Αιγαιοπελαγίτικο φωτεινό γαλάζιο με τις ξερολιθιές και τη φύση  της ενδοχώρας.

Το Sifnos Run περιλαμβάνει διαδρομές, 10χλμ. (Καμάρες-Απολλωνία-Καμάρες), 5χλμ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά.

Προνομιακές τιμές και εκπτώσεις

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Σίφνου εξασφάλισε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες στο Sifnos Run 2017 ενώ υπάρχουν ακόμη και προσφορές για δωρεάν διαμονή για τις ανάγκες της διοργάνωσης

Η Aegean Speed Lines υποστηρίζει δυναμικά το 1ο SIFNOS RUN παρέχοντας έκπτωση 40% για την έκδοση εισιτηρίων από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ή 30% για την έκδοση εισιτηρίων από τα κατά τόπους πρακτορεία, καθώς και έκπτωση 30% για τα ΙΧ. ια την έκδοση όλων των μειωμένων εισιτηρίων (30%, 40%), θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τα γραφεία της Aegean Speed Lines στο τηλέφωνο 210 9690950 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@aegeanspeedlines.gr

Προσφορά του μέγα χορηγού Sifnos House της διοργάνωσης αξίας €260 τρέχει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.sifnosrun.gr για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι διοργανωτές του 1ου Sifnos Run έχουν φροντίσει για τους συμμετέχοντες και οργανώνουν πάστα πάρτι την παραμονή του αγώνα.

Θα διεξαχθεί επίσης εκδήλωση με θέμα τη Μεσογειακή διατροφή με ομιλήτρια την Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου σχετικά με την εφαρμοσμένη διατροφογενετική και τα ευεργετικά οφέλη της Μεσογειακής διατροφής στα γονίδιά μας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Απριλίου

10:00 – 13:00 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

18:00 – 20:00 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

19:00 – 21:00 : Pasta Party by Da Claudio Italian Restaurant

Κυριακή 30 Απριλίου

08:00 – 09:30 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

09:45 π.μ. – Τεχνική Ενημέρωση του Αγώνα

10:00 π.μ. – Έναρξη Αγώνα και 5 και 10 Χιλιομέτρων

12:00 π.μ. – Απονομές

https://www.facebook.com/sifnosrun/?fref=nf&pnref=story

Πηγή: gazzetta.gr