ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚO ΑΓΩΝΑ 5 & 10km!!!

Η πανέμορφη Σίφνος υποδέχεται για πρώτη χρονιά τους φίλους δρομείς κι επισκέπτες το SIFNOS RUN!

Το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», η πατρίδα του Τσελεμεντέ και της κεραμικής τέχνης, φημισμένο για την καθαριότητα, την αρχιτεκτονική και τα μονοπάτια του, σας προ(σ)καλεί να δοκιμάσετε τα όριά σας σ’ ένα 10άρι που ξεκινάει από το λιμάνι, φτάνει ως την Απολλωνία (Χώρα) με υψομετρική διαφορά περίπου 160 μ.(!!!) κι επιστρέφει στις Καμάρες!

Μια εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή, όπου εναλλάσσονται το Αιγαιοπελαγίτικο φωτεινό γαλάζιο με τις ξερολιθιές και τη φύση  της ενδοχώρας!!!

Στο ίδιο μοτίβο, αλλά σε μια πολύ πιο ήπια διαδρομή θ’ αγωνιστούν οι δρομείς που θα επιλέξουν την απόσταση των 5 χλμ., καθώς και η «μαγιά» των αυριανών δρομέων στον παιδικό αγώνα των 1.000μ.

 Ο Δήμος Σίφνου, το Sifnos House, Σύλλογοι, Φορείς και Σχολεία είναι έτοιμοι να υποδεχτούν για ένα καταπληκτικό τριήμερο, όχι μόνο τους δρομείς, αλλά τους φίλους και τις οικογένειές τους!!! Μια αξέχαστη ανοιξιάτικη απόδραση, που σίγουρα θα σας μετατρέψει σε λάτρεις της Σίφνου και θα σας κάνει να επιστρέφετε σε κάθε αγώνα, όλες τις εποχές!!!!