Κυριακή 6 Μάιου 2018 τρέχουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πανέμορφη Σίφνο!

Sifnos Run 2018 : Ο αγώνας που αγκαλιάστηκε απ’ όλους τους δρομείς, πιστός στο ραντεβού του με το δρομικό καλεντάρι, αποτελεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα event αθλητικού τουρισμού που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Οι φιλόξενοι κάτοικοι της Σίφνου, οι οποίοι αγκάλιασαν εγκάρδια πέρυσι όλο το δρομικό κίνημα, είναι και πάλι στις θέσεις τους για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία αθλητικού τουρισμού.

Η πανέμορφη και φιλόξενη Σίφνος διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνα δρόμου και προ(σ)καλεί τους δρομείς σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με… κυκλαδίτικο αέρα!

Ο Δήμος Σίφνου την περσινή χρονιά έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κέρδισε το στοίχημα της άρτιας διοργάνωσης με άξιο συμπαραστάτη το Sifnos House που είναι και οι διοργανωτές του «Sifnos Run».
Μαζί τους Σύλλογοι, Φορείς και Σχολεία του νησιού είναι έτοιμοι να ξαναυποδεχτούν για ένα καταπληκτικό τριήμερο, όχι μόνο τους δρομείς, αλλά τους φίλους και τις οικογένειές τους.
Μια αξέχαστη ανοιξιάτικη απόδραση, που σίγουρα θα σας μετατρέψει σε λάτρεις της Σίφνου που συνδυάζεται θαυμάσια με την δρομική δραστηριότητα.

Το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», η πατρίδα του Τσελεμεντέ και της κεραμικής τέχνης, φημισμένο για την καθαριότητα, την αρχιτεκτονική και τα μονοπάτια του, σας προ(σ)καλεί να συμμετάσχετε σε μια εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή, στην οποία εναλλάσσονται το Αιγαιοπελαγίτικο φωτεινό γαλάζιο με τις ξερολιθιές και τη φύση της ενδοχώρας.Το Sifnos Run περιλαμβάνει διαδρομές, 10χλμ. (Καμάρες-Απολλωνία-Καμάρες), 5χλμ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά.