ΗΛΙΣ Ζυμαρικά

Ζυμαρικά ΗΛΙΣ με βραβεία Ανώτερης Γεύσης για το pasta party των Αθλητών του Sifnos Run!

αλλά και για τους πρώτους κάθε κατηγορίας και επιπλέον για 2 τυχερούς από τους συμμετέχοντες που θα κερδίσουν μετά από κλήρωση μια γκάμα ζυμαρικών υψηλής διατροφικής αξίας…

Η οργανωτική επιτροπή Sifnos Race ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΗΛΙΣ για την μεγάλη χορηγία της στον αγώνα της 6ης Μαΐου. Συγκεκριμένα τα Παραδοσιακά ζυμαρικά ΗΛΙΣ θα προσφέρουν μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις στους αθλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στον αγώνα μας.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά ΗΛΙΣ, παράγονται από το 1996, σ’ έναν χώρο υπερσύγχρονων προδιαγραφών στους Κάτω Ταξιάρχες Ζαχάρως στο Ν. Ηλείας επί της Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Παραδοσιακά ζυμαρικά θεωρούνται οι χυλοπίτες, τα λαζάνια, ο τραχανάς, το κριθαράκι…ως πιο γνωστά, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει πάνω από 50 κωδικούς, παραδοσιακά( αυγά & γαλα), ολικής άλεσης, ζυμαρικά με λαχανικά, ιδιαιτερες γεύσεις, ζυμαρικά υψηλής πρωτεΐνης  σε διάφορα σχέδια και γεύσεις, όπου όλα παρασκευάζονται με βάση το σιμιγδάλι.

Πέντε κωδικοί της εταιρείας ΗΛΙΣ, έχουν απoσπάσει διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό, International Taste & Quality Institute κερδίζοντας αστέρια στο Superior Taste Award 2017. Πιο συγκεκριμένα,το “Κριθαράκι”, το “Λαζάνι φαρδύ”,τα “Στριφτάρια με λαχανικά” και φέτος οι “Παπαρδέλες” και το “χυλοπιτάκι”,απέσπασαν τις διακρίσεις, επιβραβεύοντας για μια ακόμη φορά τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.facebook.com/ilispasta/
ΗΛΙΣ Παραδοσιακά Ζυμαρικά

Ποιοι είμαστε;

Η «ΗΛΙΣ» είναι μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από το 1996 παράγει παραδοσιακά ζυμαρικά φυσικής αποξήρανσης. Στηριζόμαστε στις παραδόσεις του τόπου μας ενώ παράλληλα πειραματιζόμαστε με νέα συστατικά και ιδιαίτερες γεύσεις.

Η φροντίδα που δείχνουμε σε κάθε βήμα της παραγωγής μας και η αγνότητα των πρώτων υλών σε συνδιασμό με την πολυετή εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη σε αυτό που κάνουμε αποτέλεσαν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην ολοκλήρωση των στόχων μας. Τα παραπάνω άλλωστε είναι κι εκείνα που χάρισαν στην «ΗΛΙΣ» πέντε Βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi). Σκοπός μας είναι να μας γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βασικές αρχές της «ΗΛΙΣ» είναι:

  • Η ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Η ποιότητα, η οποία αποτελεί διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας και την οποία διαφυλάσσουμε με απόλυτη προτεραιότητα.
  • Η αποφασιστικότητα, η ομαδική δράση και η ανοικτή επικοινωνία .
  • Η ακεραιότητά μας η οποία αποτελεί αρχή υποστήριξης κάθε συναλλαγής μας.

Σήμερα, είμαστε περήφανοι για την συνεχόμενη ανοδική μας πορεία, γεγονός που κάνει ισχυρότερη την αρχική μας δέσμευση:

Να συνεχίσουμε πάντοτε να παράγουμε προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα και με απόλυτη προσήλωση στον τρόπο παραγωγής τους, ώστε στην Ελληνική οικογένεια να φτάνει άριστο προϊόν.

Γνωρίστε τα προϊόντα της «ΗΛΙΣ» μέσα από την πλοήγηση
– στο site: www.ilispasta.gr
– στα social media-facebook: ΗΛΙΣ Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών.