ΗΛΙΣ Ζυμαρικά

Η εταιρεία «ΗΛΙΣ» είναι ο χορηγός των ζυμαρικών για το Pasta Party του Sifnos Run!
 
Παράλληλα, θα διαθέσει και δωρεάν συσκευασίες σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Ποιοι είμαστε;

Η «ΗΛΙΣ» είναι μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από το 1996 παράγει παραδοσιακά ζυμαρικά φυσικής αποξήρανσης. Στηριζόμαστε στις παραδόσεις του τόπου μας ενώ παράλληλα πειραματιζόμαστε με νέα συστατικά και ιδιαίτερες γεύσεις.

Η φροντίδα που δείχνουμε σε κάθε βήμα της παραγωγής μας και η αγνότητα των πρώτων υλών σε συνδιασμό με την πολυετή εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη σε αυτό που κάνουμε αποτέλεσαν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην ολοκλήρωση των στόχων μας. Τα παραπάνω άλλωστε είναι κι εκείνα που χάρισαν στην «ΗΛΙΣ» πέντε Βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi). Σκοπός μας είναι να μας γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βασικές αρχές της «ΗΛΙΣ» είναι:

  • Η ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Η ποιότητα, η οποία αποτελεί διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας και την οποία διαφυλάσσουμε με απόλυτη προτεραιότητα.
  • Η αποφασιστικότητα, η ομαδική δράση και η ανοικτή επικοινωνία .
  • Η ακεραιότητά μας η οποία αποτελεί αρχή υποστήριξης κάθε συναλλαγής μας.

Σήμερα, είμαστε περήφανοι για την συνεχόμενη ανοδική μας πορεία, γεγονός που κάνει ισχυρότερη την αρχική μας δέσμευση:

Να συνεχίσουμε πάντοτε να παράγουμε προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα και με απόλυτη προσήλωση στον τρόπο παραγωγής τους, ώστε στην Ελληνική οικογένεια να φτάνει άριστο προϊόν.

Γνωρίστε τα προϊόντα της «ΗΛΙΣ» μέσα από την πλοήγηση
– στο site: www.ilispasta.gr
– στα social media-facebook: ΗΛΙΣ Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών.